logo_posmrtna2

„Posmrtna pripomoć“ i Čuvar sjećanja

„Posmrtna pripomoć“ svim korisnicima servisa Čuvar sjećanja te članovima njihovih obitelji na području cijele Hrvatske, nudi upis u članstvo Udruge oslobađanjem od plaćanja šest mjesečnih članarina i upisnine (uz uvjet da tako upisani član nastavi redovito plaćati članarinu), što predstavlja financijsku uštedu od 264,00 kn za temeljni pogrebni standard i 330,00 kn za posebni pogrebni standard.

Također, dajemo mogućnost da svaki korisnik servisa Čuvar sjećanja te članovi njihovih obitelji u trenutku smrtnog slučaja u obitelji, imaju pravo na konkretne financijske pogodnosti prilikom organizacije pogreba u našim poslovnicama i to u slučajevima kada preminula osoba nije bila član naše Udruge. Navedena pogodnost odnosi se na pogrebe koji se organiziraju u Zagrebu.

Kako ostvariti posebnu pogodnost?

Za upis u članstvo Udruge:

  1. Pošaljite e-mail na adresu: [email protected]
  2. Nazovite telefonom na broj 091/6025 271
  3. Dođite osobno na upisno mjesto: Gajeva 29 (Zagreb), Bjelovarska 15 (Sesvete).

*Kako bi ostvarili pravo na popust, navedite da ste korisnik servisa Čuvar sjećanja

Sve detalje i temeljne prednosti članstva saznajte na: www.posmrtna-pripomoc.hr

SMRTNI SLUČAJ U INOZEMSTVU

Djelatnici Posmrtne pripomoći  dostupni su 0-24 sata na broj telefona 091/4557 219.. Pružamo usluge prijevoza pokojnika, pribavljanja potrebnih dokumenata, organizacije pogreba, neovisno o tome gdje se dogodio smrtni slučaj i neovisno o tome gdje će se obaviti posljednji ispraćaj.

 

Misija i vizija „Posmrtne pripomoći“

Posmrtna pripomoć i njeni djelatnici  u potpunosti su posvećeni članovima kojima su na raspolaganju 24 sata dnevno 365 dana u godini. Osoblje radi odgovorno i s jasnom predanošću prema članovima, s kojima održavamo odnos utemeljen na povjerenju.

MISIJA:

„Posmrtna pripomoć“ pravovremeno, pouzdano i solidarno pomaže pojedincima i obiteljima u najtežim trenucima – u skladu s najvišim moralnim i etičkim vrijednostima međuljudske i međugeneracijske solidarnosti.

VIZIJA:
„Posmrtna pripomoć“ je poželjan i u javnosti pozitivno percipiran partner u najtežim ljudskim i obiteljskim situacijama koji na stabilan, financijski učinkovit i dugoročno održiv način ostvaruje međuljudsku i međugeneracijsku solidarnost.

Temeljne prednosti članstva u „Posmrtnoj pripomoći“:

  • Pravo na pogrebni standard Udruge
  • Kompletna organizacija pogreba na jednom mjestu (naši djelatnici dostupni su za organizaciju pogreba 24 sata dnevno svaki dan u godini)
  • Udruga organizira pogreb svoga člana neovisno o gradu ili mjestu gdje se dogodio smrtni slučaj, odnosno gdje će se obaviti ukop ili polaganje urne.
    Povijest Posmrtne pripomoći Udruga „Posmrtna pripomoć“ osnovana je prije više od 87 godina, točnije 26.08.1931. godine u Zagrebu. Tog je dana grupa entuzijasta iz Zagreba, a po uzoru na Bečko pogrebno društvo, odlučila da i u svom gradu osnuje ustanovu socijalno-karitativnog karaktera koja bi svojim djelovanjem pomagala članovima u njihovim najtežim trenucima.Danas Udruga ima više od 242.000 članova, razvijenu mrežu povjerenika za upis novih članova i upisna mjesta u svim većim gradovima Hrvatske. Ne iznenađuje zbog toga činjenica da se s obzirom na broj članova, kvalitetu svojih usluga i širinu asortimana pogrebne opreme „Posmrtna pripomoć” ubraja među najveće udruge  u Europi. Udruga je do sada organizirala više od 160.000 pogreba i nikada se nije dogodilo da član Udruge nije realizirao svoje stečeno pravo na dostojan ispraćaj

    Udruga „Posmrtna pripomoć“ uredno posluje, financijski je stabilna, kako redovno podmiruje sve svoje obveze u odnosu na članove i dosljedno radi na očuvanju i učvršćivanju svojih temeljnih vrijednosti – jednakosti svih članova, povjerljivosti, učinkovite solidarnosti, profesionalnosti, odgovornosti i pažljivog gospodarenja resursima koje posjeduje.